Skoči do sadržaja

U skladu s Uredbom (EU) br. 2016/679, galerija Trotoar obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka posjetitelja, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koja su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira posjetitelje o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje posjetiteljima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u promotivne svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici galerije Trotoar i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Galerija Trotoar cijeni i štiti privatnost naših posjetitelja. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz posjet internetskoj stranici ili komunikaciju emailom, koristit ćemo samo one informacije koje nam posjetitelji svojevoljno daju. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi. Podaci upisani u “Newsletter” čija poveznica je na mrežnom mjestu Galerije Trotoar pohranjuju se u bazu podataka e-mail poslužitelja “MailChimp” koji se strogo drži zakona koji su propisani od strane EU. Pravila privatnosti Mailchimp servisa dostupna su na njihovoj mrežnoj stranici “Privacy Policy”.
https://mailchimp.com/legal/privacy/

Log datoteke

IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali internetsku stranicu, pratili kretanje korisnika i zaštitili internetsku stranicu od malicioznih namjera. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Dostupnost informacija

Prikupljeni podaci dostupni su samo galeriji Trotoar i neće biti prosljeđivani trećim osobama. Kako bismo pružili posebne usluge, galerija Trotoar može se udružiti s trećom strankom. Samo kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.

Linkovi

Internetska stranica galerije Trotoar sadrži linkove na druge internetske stranice. Galerija Trotoar ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim stranicama. Korisnici su dužni informirati se o izjavama o privatnosti svake internetske stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na internetskoj stranici https://trotoar-galerija.hr

Sigurnost

Ova internetska stranica poduzima apsolutno sve dostupne mjere kako bi zaštitila podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ove internetske stranice zaštićeno je on-line i off-line. Svi razmijenjeni podaci su šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Tijekom boravka na zaštićenoj stranici ikona lokota ispred internet adrese https://trotoar-galerija.hr je zaključana, za razliku od otključane ili otvorene ikone koju možete ponekad zateći tijekom pretraživanja ostalih stranica izvan domene https://trotoar-galerija.hr. Osim korištenja SSL šifriranja kako bismo zaštitili podatke o korisnicima, činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i off-line. Pristup svim podacima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima, je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu.

Fotografiranje

Događanja u galeriji Trotoar mogu se fotografirati i snimati u svrhu promidžbe. Ulaskom u galeriju, posjetitelji daju privolu za korištenje njihovih fotografija. Posjetitelji imaju mogućnost kontaktirati zaposlenike galerije ako ne bi voljeli biti prisutni na promidžbenim materijalima.

Za sva dodatna pitanja o sigurnosti internetske stranice galerije Trotoar možete poslati e-mail na: info@trotoar-galerija.hr